Paranormal Videocall


This is a debut of Khairil Anuar as a director. Cast by my friends, Tuan Adil and Fazreel, the shooting took about a couple of hours during midnight. Credits to Khairil who did all the thinking, the idea for me is remarkable.  The idea is adapted from a real story told by a mutual friend.... Continue Reading →

Advertisements

2011 in review


The WordPress.com stats helper monkeys prepared a 2011 annual report for this blog. Here's an excerpt: A San Francisco cable car holds 60 people. This blog was viewed about 1,300 times in 2011. If it were a cable car, it would take about 22 trips to carry that many people. Click here to see the... Continue Reading →

I think it’s funny.


Hari ni pembuka tirai bulan Ramadan. Selamat berpuasa aku ucapkan kepada semua. Semoga Ramadan kali ni lebih membawa erti dan mendorong kita semua ke arah yang lebih baik. Haa, aku bukan nak cite sal bulan puasa. Post ni xde kaitan pun ngan bulan puasa. Aku baru lepas bersahur dan sedang menunggu Subuh. Untuk mengisi masa... Continue Reading →

RAFIQIN DARWISY, Kuantan da tercemar…


Aku xtau siapa Rafiqin Darwisy dan aku serahkanla tugas menyiasat die tu kt sape2 yang rajin...Aku sangat terkilan dan kecewa dgn tindakan budak tu yang mencemarkan nama sekolah dia sekaligus Kuantan. Boleh pulak lam fb die mengaku die bukan Islam demi nak menyelamatkan diri. Wei, Islam bukannya agama main2. Tobatla. secara otomatik ko da murtad... Continue Reading →

Makwe aku….


Alkisah mulanya cerita ni, seingat aku masa tu aku darjah 5. Aku ade berkenan ngan sorg girl ni, anak tok lebai. Nama manje die Nine (bukan 9 dalam english, just eja cara melayu je). Sesi persekolahan abis tepat bila jam menunjukkan pukul 1. Tanpa berlengah terus aku balik ke rumah. lepas bermandi-manda membersihkan diri aku... Continue Reading →

My Dean is a Godfather!!!


Time tu seminggu je lagi kot nak exam. Kmai baru dapta tahu study week tidak diluluskan oleh pihak UniKL. Agak tertekan, kami membuat petisyen agar study diluluskan. Atas cadangan En. Zaid, lect Thermo kami, kami pun pergilah menghadap Dr. Ahmad, Dean IPROM a.k.a. lect Dynamics kitorg. Dr.Ahmad ni lam kelas mcm xkesah langsung budak2 ni... Continue Reading →

I was tagged!!!


Adil ni tag aku lak...adess... SILA PAMERKAN GAMBAR ANDA KETIKA KECIL (MAXIMUM GAMBAR ADALAH 5 KEPING)   sekeping da la yer...xde byk..mls nak scan...huhu   SILA PERIHALKAN GAMBAR TERSEBUT (CTH: TIKA@SEWAKTU BILA, DIMANA, OR ETC)  Ni time darjah 3..br jadi pengawas,,muke innocent jer...haha..time rehat kot..lam 1030am...kt kawasan perhimpunan tu..nmpk stage tu...sume2 tu pengawas dari drjah... Continue Reading →

Blog at WordPress.com.

Up ↑