A Great Story Worth Not Sharing

22 07 2010

Da pukul 4 tapi still xley tdo. Bengang pun ade. Oleh sebab bosan aku pun selak balik entry2 aku yg lame. Xsempat habis menyelak aku terperasan sesuatu. Xde blog entry edisi Jun. Haha. Kalo korang tengok btol2 at least sebulan sekali aku post entry baru. Bukanla aku da set sebulan sekali aku menulis, tapi da macam nature sekurang2nya setiap bulan ade je cerita yg aku nak kongsi ngan korang. Tp kenapa bulan 6 xde entry?

Bulan 6, xde perkara menarik berlaku. Cume ade satu hari dalam bulan 6 yg melibatkan seorang yang sangat aku kagumi, aku rindui. Siapakah dia?

Hari itu adalah Hari Bapa. So sape lagi orang tu kalo bukan ayah aku sendiri. Orang yang aku panggil abah. Orang yang dah lame meninggalkan aku, kembali ke harat Ilahi. Aku rindu nak cium tangan dia. Begitu hebat kisah abah sampai aku xsanggup nak taip kat sini. Xmungkin aku boleh habiskan entry khas umtuk abah. Xmungkin aku dapat tulis tanpa ade air mata bergenang di kelopak mata aku.

Kisah yang sangat besar di mata aku, di hati aku. Cukupla aku sahaja yang mengenang memori bersama abah. Biarla aku sahaja yang mimpikan abah. Biarla kenangan abah datang mengejut aku dari tidur.

Entry ni saje da cukup buat aku sebak. Aku rase cukupla untuk malam ni. Aku da sebak gler ni. Terima kasih kerana meluangkan masa.

Advertisements

Actions

Information

2 responses

22 07 2010
Thoriq

life must go on!
=)

8 08 2010
Nooraisyah

ujian adalah dugaan dari Allah untuk menguji di tahap manakah iman hambaNya………

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: