Weeks After Exam..

13 03 2010

Hmm..I’ve been thinking… Should I write this in English atau hanya dalam bahasa Melayu.

Melayu je la yer…Malas la I nak pk2 ayat english ni..Almaklumla…Pening demam ku belum ilang..

Lepas exam xde cuti sbb kt Sheffield cuti lepas exam tu disambung terus ngan cuti winter…Sebab tu la cuti winter kitorg panjang compare dgn universiti lain kt UK ni…Smpt la beberapa hari aku enjoy hari2 tanpa kelas…Tp lepas beberapa hari tanap aktiviti, kami mula rase bosan..Smpt la sehari kitorg beramai2 g men boling menghilangkan bosan.

Minggu kelas da bermula. Aku berazam xnak ponteng kelas selagi aku mampu..muahaha..sungguh tinggi azam aku…xde pape yg menarik berlaku smpai la mgu lepas.. Time ni aku ade ‘task’ yg perlu aku sudahkan tp aku citer nanti la yer…Aku ke Liverpool untuk menuntut pengalaman ke konsert. bukan nye aku suke berkonsert ni cume aku nakkan pengalaman sikit sebanyak. At least bertambah la pengetahuan am aku kan..hehe..Sebelum ke konsert tu aku da rase sakit2 badan da..xpe, aku tabahkan diri, mane bley, tiket da beli..cane2 pun aku kene pegi…

Terpacak la aku kt konsert tu. Oleh kerana aku ni bukannye kipas-susah-mati Search, byk la lagu yg aku xtau. Bunyi yg agak kuat menyebabkan telinga aku bengang. Lepas konsert tu, kitorg ckp sesama sendiri mcm org tuli. Haha.. Lawak rasenye.

Malam tu otw nak tdo, tetibe aku tersedak. Sakit tekak mula datang melawat aku. Hah, ade can la ni 3 hari MC. Jangkaan aku tepat. Sekembalinya aku ke Sheffield, aku demam. Seminggu aku x ke kelas walhal 3 hari je yg teruk. Selebihnye sebab aku selsema dan kt luar sejuk. Xelok la kan kalo keluar. =)

Start dari tu azam aku terkubur. Aku rase malas sgt2 nak bersiap ke kelas. Result da kuar, atas pagar je. Nmpk sgt la aku kene berusaha lebih sem ni. So pe lagi..Study lar..Doakan aku berjaya yer kawan2.

Thanx 4 reading. Keep viewing ea.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: