Specially Dedicated to My Dearest Friend

4 03 2010

Selamat Hari Lahir yang ke 22

Tanggal 1 March 2010, Dia da mencecah usia genap 22 tahun. Kebetulan lak time aku taip post ni lagu Happy Birthday nyanyian The Click Five sedang menghiasi Windows Media Player aku. Berdegup2 bass dibuatnye. Hmm. Da lame da aku kenal Dia ni. Da hampir 6 tahun. Tapi xpernah sekali pun aku celebrate birthdaynya. Aku terkilan sangat2 tp nak buat macamane. Kami berada jauh antara satu sama lain. Susah nak jumpe. Last aku jumpe die time Dia dtg Kuantan aritu. Aku tgh dmm tp sbb sgt susah nak jumpe aku sihatkan diri. Xsempat aku tmn Dia lame2 sbb sihat buat2 tu xbertahan lama. Xlarat daa. Aku berharap hari lahirnya yg akan datang aku boleh sambut bersama2 yang dirai. Mungkin bersama2 org yg die syg. Nak kenal jugak. hehe=)

Selamat Melalui Alam Pertunangan

Sedang aku asyik dengan kesibukan aku sebagai pelajar, aku dikejutkan dgn satu “BUZZ” di YM aku. Haa, lame xdgr khabar brita dari Muar ni. Xsempat abes terkejut lagi, beliau mengejutkan aku dgn brita yg mengharukan. “I nak bertunang bulan 3 ni”. pergghhh… Aku xkeruan. Perasaan aku bercampur baur. Terkejut, gembire, hepi, excited. Jauh da Dia meniti hidup meninggalkan aku. Alhamdulillah. Aku bersyukur Dia da jumpa orang yang sesuai untuk dijadikan pasangan hidup. Aku tumpang gembira. Xsabar nak merasa nasik minyak kenduri kawan2 ni walaupun aku sebenarnye xbrape nak suka nasik minyak. Semoga dikau berbahagia sampai ke anak cucu. Jangan dilupakan aku disini yer. Kita da kawan lame. Sedey la I sorg2.haha

Selamat Maju Jaya

Skema gler tajuk. Lolx. Beliau ni aku sgt kagum. Bijak berbisnes. Walaupun masih muda, tapi semangat beliau yang membuat aku kagum. Biznes “shawl” nyer sgt berjaya berbanding orang2 lain. YM aku td berlarutan ke bab bisnes nyer. Dia bakal membuka booth ke 2 nya xlamae lg. Tp aku xpasti kot da bukak sbb lame da time Dia gtau brita ni. Aku nampak potensi dalam diri Dia. Dia pandai menggunakan kemudahan IT ni dgn sistematik. Yelah, tgk saje website Dia. Bersistem. Anyway, syabas ku ucapkan untukmu. Terusakan usahamu. Aku pasti kau kan berjaya suatu hari nanti. Chaiyok2..

Siapakah Dia?

Nurul Nadia bt. Abu Bakar nama diberi. Aku selalu panggil Nad. Post ni aku tulis khas untuk dia. Xterkira aku bersyukur dapat mengenali seseorg seperti dia. Tq 4 being my friend. Goodluck in everything u do. I will remember u always. Cheers.

Ni website shawl Dia. See it by yourself. I ain’t lyin.

http://vivadea.blogspot.com/

Thanks for ur time. See u guys soon.

Advertisements

Actions

Information

2 responses

3 04 2010
Ziera

Hehe. nice post. because of me u know her. its a faith by the way. hope u find suitable partner in ur life, or da ada?
ko brpa lame lg blaja?

4 04 2010
phaezs

haha.. I should thank you for that. Skrg aku masih membujang. heeeeeee..lagi 2 tahun..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: