Exam Time!!!

7 08 2009

Minggu exam sudah tiba. Aku xprepare sangat coz aku rase malas sgt2. Atas alasan nak fly je lar yang memotivasikan aku untuk study sedikit sebanyak. Jadual exam telah diubah dan sedikit sebanyak memberi keselesaan pada kami.
1st paper techno. Aku baca handout yg dia bagi jer walaupun xhabis. 50 soalan objektif, banyak gak la yang aku tembak. Xtau lar cane resultnyer. Math lak agak syusyah nak dibandingkan dengan 1st sem. Siap Kluar soalan IB lagi. Time2 bz nak study untuk exam, aku dan kawan2 terpaksa struggle untuk siapkan lab report dan beberapa assignment lain. Di tengah2 kesibukan exam ni pulak, kami dijemput untuk ke majlis anugerah dekan. Alhamdulillah aku dapat anugerah jugak coz pointer 1st sem aku agak ok.
Oleh sebab xde mase yg sesuai sgt da, Miss Nik wat competition Design Skill tgh2 exam. Hari Sabtu. Sungguh2 bz dan aku agak tertekan. Byk la karenah time competition tu. Projek siap camtu je. Banyak la perkara yg xdi ingini berlaku. Camne pun thanx 2 the group and others yg tolong. Dapat gak kitorg qualify untuk 2 2 projek.
Result lom kluar. Aku sgt berharap aku lulus ngan cemerlang coz aku mmg berharap sgt aku dpt fly kali ni.

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: