My Dean is a Godfather!!!

5 08 2009

Time tu seminggu je lagi kot nak exam. Kmai baru dapta tahu study week tidak diluluskan oleh pihak UniKL. Agak tertekan, kami membuat petisyen agar study diluluskan. Atas cadangan En. Zaid, lect Thermo kami, kami pun pergilah menghadap Dr. Ahmad, Dean IPROM a.k.a. lect Dynamics kitorg. Dr.Ahmad ni lam kelas mcm xkesah langsung budak2 ni wat bising. Jarang sgt la budak2 ni tumpu lam kelas die coz xbrape nak phm sgt. Kadang2 ade yg curi2 kluar lepas sign attendance, kononnye die xnmpk la. Sedey gak kdg2 aku tgk budak2 wat camtu.
Al-kisahnya, time kitorg jumpe die kt bilik meeting, barulah terserlah keseriusannya. Semua yg ada kt situ kecut perut. Nak bersuara pun xbrani. Lagak gayanya btol2 mcm godfather. Masa tu aku bapakla berbangga jadi student die. Alhamdulillah, dia mempertimbangkan cadangan kami untuk extend Exam weeks smpai 3 mgu. Thanx Dr. You r the best.

Time tu seminggu je lagi kot nak exam. Kami baru dapat tahu study week tidak diluluskan oleh pihak UniKL. Agak tertekan, kami membuat petisyen agar study week diluluskan. Atas cadangan En. Zaid, lect Thermo kami, kami pun pergilah menghadap Dr. Ahmad, Dean IPROM a.k.a. lect Dynamics kitorg. Dr.Ahmad ni lam kelas mcm xkesah langsung budak2 ni wat bising. Jarang sgt la budak2 ni tumpu lam kelas die coz xbrape nak phm sgt. Kadang2 ade yg curi2 kluar lepas sign attendance, kononnye die xnmpk la. Sedey gak kdg2 aku tgk budak2 wat camtu.

Al-kisahnya, time kitorg jumpe die kt bilik meeting, barulah terserlah keseriusannya. Semua yg ada kt situ kecut perut. Nak bersuara pun xbrani. Lagak gayanya btol2 mcm godfather. Masa tu aku bapakla berbangga jadi student die. Alhamdulillah, dia mempertimbangkan cadangan kami untuk extend Exam weeks smpai 3 mgu. Thanx Dr. You r the best.

Advertisements

Actions

Information

One response

6 08 2009
deskmate ali & isho

oi..da dpt result br nk post ka? ehe.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: