I was tagged!!!


Adil ni tag aku lak…adess…

SILA PAMERKAN GAMBAR ANDA KETIKA KECIL (MAXIMUM GAMBAR ADALAH 5 KEPING)

 

Coba hang cari aku..
Coba hang cari aku..

sekeping da la yer…xde byk..mls nak scan…huhu

 

SILA PERIHALKAN GAMBAR TERSEBUT (CTH: TIKA@SEWAKTU BILA, DIMANA, OR ETC)

 Ni time darjah 3..br jadi pengawas,,muke innocent jer…haha..time rehat kot..lam 1030am…kt kawasan perhimpunan tu..nmpk stage tu…sume2 tu pengawas dari drjah 3 smpai drjah 6…

 

TIKA INI ANDA MERUPAKAN ANAK YANG KEBERAPA DALAM KELUARGA

pebenda la soalan..sejak lahir sampai sekarang aku no 3 lar…ade effect ke kalo aku dpt adik baru?

 

PRIHALKAH TINGKAHLAKU/TABIAT/PE’EL,PERANGAI ANDA WAKTU ITU

 Seorang yg skema, manja sgt2, dan disegani ramai..hahaha..poyo je…xtau nak ckp pe…tu je la kot…

Skang aku nk tag pulak kat

Wan Noorasyikin

Advertisements

4 thoughts on “I was tagged!!!

Add yours

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: