I was tagged!!!

1 06 2009

Adil ni tag aku lak…adess…

SILA PAMERKAN GAMBAR ANDA KETIKA KECIL (MAXIMUM GAMBAR ADALAH 5 KEPING)

 

Coba hang cari aku..

Coba hang cari aku..

sekeping da la yer…xde byk..mls nak scan…huhu

 

SILA PERIHALKAN GAMBAR TERSEBUT (CTH: TIKA@SEWAKTU BILA, DIMANA, OR ETC)

 Ni time darjah 3..br jadi pengawas,,muke innocent jer…haha..time rehat kot..lam 1030am…kt kawasan perhimpunan tu..nmpk stage tu…sume2 tu pengawas dari drjah 3 smpai drjah 6…

 

TIKA INI ANDA MERUPAKAN ANAK YANG KEBERAPA DALAM KELUARGA

pebenda la soalan..sejak lahir sampai sekarang aku no 3 lar…ade effect ke kalo aku dpt adik baru?

 

PRIHALKAH TINGKAHLAKU/TABIAT/PE’EL,PERANGAI ANDA WAKTU ITU

 Seorang yg skema, manja sgt2, dan disegani ramai..hahaha..poyo je…xtau nak ckp pe…tu je la kot…

Skang aku nk tag pulak kat

Wan Noorasyikin

Advertisements

Actions

Information

4 responses

26 06 2009
eyra

ko ade blog rupanya. hehe

30 06 2009
phaezs

welcome to my blog.. =)

30 06 2009
syu

yg mana satu ek? Aku teka yg berdiri tu..ke-4 dr kiri..betul x??

30 06 2009
phaezs

btol la kot…cute kan..hahaha

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




%d bloggers like this: